High End A/V 女 !

AV show 女郎

寫漏咗個字添 !

正名 : High End HIFI A/V SHOW 女

昨日下午偷空去咗睇2010 High End HIFI A/V SHOW, D show 女郎非常專業, 小弟攞住部惾瓜機, 一舉機, D show 女郎都會擺個 POST 比你影!!!

小弟影相好渣,各位巴可以相索驥, 去影D靚相...

各位巴打, 消消暑 先...,
 AV show 女郎
 AV show 女郎

所有評論

QQKK - 2010年08月07日 12:48

AV show 女郎
AV show 女郎
AV show 女郎

QQKK - 2010年08月07日 12:52

有張重咗 !

AV show 女郎

加客 - 2010年08月07日 12:55

QK 兄,我頂,有冇羅手機號碼。

QQKK - 2010年08月07日 12:57

左睇右睇.....點睇都好過剛出爐嘅三色豬扒........ !

QQKK - 2010年08月07日 13:02

小弟係机佬, 至在去睇機...

嗱加客, 個 show 明日都重有, 你一係今日飛番嚟,一係叫D巴打幫仆你羅手機號碼 ( 應該有D巴打重未去睇 show )

QQKK - 2010年08月07日 13:05

PS. 經過細心觀察D事業線都唔錯呀 !!! (小弟留到散場先走 )

加客你有冇流口水呀 !

加客 - 2010年08月07日 13:07

我諗你唔只左睇右睇,應該有擒高嚟睇。哈哈。

QQKK - 2010年08月07日 13:18

擒高會流口水喎 !, 我淨係左裝又裝, 又爬低咋 !

QQKK - 2010年08月07日 13:32

睇眞D, 個 LG 靚女好似王蓉 ( 翁美玲 ) !!

Wisely - 2010年08月07日 13:36

QK兄,謝謝分享!你Post的這位MM,有嬌嬌女味道。

嬌嬌女

trashtalking - 2010年08月07日 14:02

女郎們平均水準唔差,真係要揀一件嘅禾推湖水藍那位......

QQKK - 2010年08月07日 14:05

吋咀哥, 個 show 未完, 今晚收八點, 明日重有....你自便...

trashtalking - 2010年08月07日 14:08

QQKK兄,巧明顯禾去嘅唔係為影相,最起碼都抄牌......

Wisely - 2010年08月07日 15:49

寸咀哥,請教:家下你地後生仔,用咩方法(開場白)去抄靚女牌?哈哈

陶尚 - 2010年08月07日 19:26

Where?

QQKK - 2010年08月07日 20:11

陶公子 灣仔會展呀 !

QQKK - 2010年08月07日 20:12

$60 蚊入塲送稱選 SACD 一只

QQKK - 2010年08月07日 20:13

typo : $60 蚊入塲送精選 SACD 一只

葉永昌 - 2010年08月07日 20:20

養眼。

trashtalking - 2010年08月07日 21:54

Wisely兄,家陣抄牌其實都冇乜特別技倆(有嘅可能跟姑爺仔冇分別),通常都係順住個話題去搵機會,然後玩吓電話就抄到牌,不過小弟不太濫,而且逢濃妝艷抹嘅都唔抄,一年計落抄牌幾多真係數得晒,哈哈!

Wisely - 2010年08月07日 23:13

寸咀哥,我年輕時(未同老婆拍拖時),未流行電郵和手提電話,一般電話都與家人公用,第一次見面就抄牌有難度。現代人真幸福。朋友二十多年前教落,友善地說:“我點樣可以再聯絡你?”。後來,這句就成為我做營銷時,時常對新客戶說的話,進退有道,相當有效。。。

Wisely - 2010年08月07日 23:15

寸咀哥,我肯定當你再年長幾年,會是女孩們搶著抄你牌。哈哈,比心機發大達(因為,估計你已經發了達),大把靚女上門。

PW馬甲 - 2010年08月07日 23:30

Wisely兄 "友善地說:“我點樣可以再聯絡你?” ==> 小弟通常都會被條女話: 咩呀, 想溝我呀, 照下鏡先啦!!....吹賬呼!

trashtalking - 2010年08月07日 23:36

PW大哥,女多人不怪呢句話係可以死人嘅,個條女救咗你一命啦!

PW馬甲 - 2010年08月07日 23:37

所以好鬼佩服啲友可以成日抄到牌兼上埋.......

trashtalking - 2010年08月07日 23:38

Wisely兄,還是一句:逢濃妝艷抹嘅都唔抄,亦唔被抄!

不過,友善地說我點樣可以再聯絡你真係幾好用......

trashtalking - 2010年08月07日 23:38

PW兄,呃蝦條下等人也!

PW馬甲 - 2010年08月07日 23:39

寸咀哥 作為男人, 心底裡都係想話抄就抄, 以示雄風..哈哈..

trashtalking - 2010年08月07日 23:44

家陣嘅女有一批好勢利,真係抄唔落......抄出個禍來,何必呢?

trashtalking - 2010年08月07日 23:45

所以禾覺得林嘉欣真係有樣有修養,十個正!

娶妻有此級數,夫復何求?

Wisely - 2010年08月07日 23:47

PW兄,你太謙虛了。想必是靚女們留意到兄台對PW嫂很好,知道自己無機會而已。。。。

Wisely - 2010年08月07日 23:48

林嘉欣?好就好,不過,平咗D。。。。。。

Wisely - 2010年08月07日 23:50

如說認真,我直覺,林嘉欣是很難被看穿、很厲害、很桃花、很有目標那類女子,沒有什麼東西可以難倒她的。作為伴侶,要了解清楚為人,有難度。她,估計也不需要什麼人。

trashtalking - 2010年08月07日 23:51

Wisely兄,只係引伸波幅冇咁大之嘛,穩陣呀......

trashtalking - 2010年08月07日 23:53

林嘉欣嘛,十五歲出來搵食,家陣三十二歲,真係見慣大場面。佢仲要係獅子座,決心夠大......

Wisely - 2010年08月07日 23:55

PW兄,我估計(要強調係估計),“抄到牌兼上埋”不是最難,最難是事後如何處理男女關係煩惱事,如屬欺騙感情,會有惡果。不過,有損友話,不要以為是我們男人在佔女人便宜,很可能實情係女子在“嗒”你,仲會趙完唱。。。小心小心

Wisely - 2010年08月07日 23:57

獅子?比佢食咗都唔知咩事。。。

trashtalking - 2010年08月07日 23:57

Wisely兄係咪想講被集郵,哈哈!

trashtalking - 2010年08月07日 23:58

獅子座嘅女性禾真係見到慣,心腸毒嘅唔多......

PW馬甲 - 2010年08月08日 00:00

"很可能實情係女子在“嗒”你,仲會趙完唱。。。小心小心" ==> 小弟定必緊記!最近啲女人比較"鬆"...嗱..唔好諗錯! 係"兇"!

Wisely - 2010年08月08日 00:01

女人最需要的是感情(愛情),感情(愛情)是用很多時間去建立與維繫。作為男人,我認為很難同一時間與多於一位女子談情說愛。

PW馬甲 - 2010年08月08日 00:02

林嘉欣係某個角度先好睇!身材就麻麻, 下圍比較大!

PW馬甲 - 2010年08月08日 00:03

最近小弟比較喜歡人妻Suki..

Wisely - 2010年08月08日 00:05

我最欣賞(羨慕)好像寸咀哥嘅青年才俊,可以自由自在去到處“抄靚女牌”。好,等我幻想下,點樣抄靚女牌。不過,事後比靚女知道我無錢,肯定無好下場,哈哈。

PW馬甲 - 2010年08月08日 00:09

係時候左擁右抱去發春秋大蓼, 各 GOOD NIGHT 位!88

QQKK - 2010年08月08日 00:09

請問 "林嘉欣" 是誰 ?

Suki發酵左 D

Wisely - 2010年08月08日 00:11

劉心悠係好女孩。

劉心悠

trashtalking - 2010年08月08日 00:14

劉心悠又係一絕!

Wisely - 2010年08月08日 00:14

寸咀哥,抗拒“濃妝艷抹”?你怕咀到成口粉?(我會怕,哈哈)

Wisely - 2010年08月08日 00:16

QK兄,我喜歡張學友演的那套《男人四十》裡,演中五學生妹的林嘉欣,情挑老師張學友。好好玩。

QQKK - 2010年08月08日 01:00

Oh thx

陶尚 - 2010年08月08日 07:54

肥護士係獅子座…

QQKK - 2010年08月08日 12:38

獅子座有乜特別 ? 可能要問下 porky 兄

只有登入後或登記成為會員才能發表意見

版規:

1. 網站編輯或網站作家開題,網友可回應。回應必須貼題,請勿重覆;勿發表誹謗,人身攻擊或不雅內容。
  2. 網站編輯有權發表或不發表網友張貼的內容。(請參閱議論守則)
  3. 開題之網友可編輯其在過去7天內發表之論題,或刪除相關回應。

查閱 FAQ

信報簡介 | 服務條款 | 私隱條款 | 免責聲明 | 廣告查詢 | 信報會議中心租賃 | 加入信報 | 聯絡信報

股票及指數資料由財經智珠網有限公司提供。期貨指數資料由天滙財經有限公司提供。外滙及黃金報價由路透社提供。

本網站的內容概不構成任何投資意見,本網站內容亦並非就任何個別投資者的特定投資目標、財務狀況及個別需要而編製。投資者不應只按本網站內容進行投資。在作出任何投資決定前,投資者應考慮產品的特點、其本身的投資目標、可承受的風險程度及其他因素,並適當地尋求獨立的財務及專業意見。本網站及其資訊供應商竭力提供準確而可靠的資料,但並不保證資料絕對無誤,資料如有錯漏而令閣下蒙受損失,本公司概不負責。