洞房夜 夜 chat 小登科BooLoo

昨夜 夜chat 小登科BooLoo, 很晚才貼出,怕兄弟妹妹看不到...玩再貼出.

順賀小登科BooLoo兄, 昨夜洞房勝利完成 !!!!

夜chat內容 : ( me = QQKK)

me: Hi Hi 可唔可以網上玩新郎 ? B-)
Sent at 10:47 PM on Friday
BooLoo: 哈囉qk哥!哈!小弟用android手機,Gmail 自動著燈的,哈!忙令左成日,走走笛笛,矛令晒力,大揸可以盡情玩小弟啦!哈!射射qk哥!射射大揸!
Sent at 10:51 PM on Friday
me: 麻甩佬 BooLoo 哥而家做緊乜能野?Wisely 洞房
Sent at 10:53 PM on Friday
me: 可唔可以網上玩新娘呀 ? :P
BooLoo: 噢!依家攤抖緊啦!
新娘只留俾新郎玩架,哈!
反而小弟見您gmail係offline,真神奇!
me: Wisely 話你 洞緊房, 佢老哥係你床下底呀!
BooLoo: 啊!小弟床下底有老鼠!哈!
Sent at 10:57 PM on Friday
me: 好喇唔阻你洞房.......KUNG HEI...KUNG HEI
Sent at 10:59 PM on Friday
BooLoo: 哈!再次多射qk哥!再次多射大揸!
Sent at 11:00 PM on Friday
me: Bye....努力........努力....努力....努力洞房
Sent at 11:01 PM on Friday
BooLoo: 啊!小弟多咀講多句,果條賤種波崩,反佢老母個醒咩!不能知所謂!小弟矛得落場刁佢一獲,恨事啊!忽!
巧啦!射完啦!早抖!拜拜!
me: BYE BYE ....努力........努力....努力....努力洞房!

所有評論

QQKK - 2011年04月02日 12:37

BooLoo 大哥大 係唔係傻仔 小弟唔敢講, 不過為一棵 樹而放棄個森林就.........

麻甩佬 - 2011年04月02日 15:00

BooLoo 哥,昨晚是否好能過癮?

paul_ng - 2011年04月02日 15:04

有野睇呀????

paul_ng - 2011年04月02日 15:15

BooLoo..昨晚有無翻飛??????一笑

唔好失禮......

麻甩佬 - 2011年04月02日 16:14

..........往事只能回味...哈哈!
............回味.......

大一郎 - 2011年04月03日 00:02

洞房?令我想起一首歌…
錯洞

只有登入後或登記成為會員才能發表意見

版規:

1. 網站編輯或網站作家開題,網友可回應。回應必須貼題,請勿重覆;勿發表誹謗,人身攻擊或不雅內容。
  2. 網站編輯有權發表或不發表網友張貼的內容。(請參閱議論守則)
  3. 開題之網友可編輯其在過去7天內發表之論題,或刪除相關回應。

查閱 FAQ

信報簡介 | 服務條款 | 私隱條款 | 免責聲明 | 廣告查詢 | 信報會議中心租賃 | 加入信報 | 聯絡信報

股票及指數資料由財經智珠網有限公司提供。期貨指數資料由天滙財經有限公司提供。外滙及黃金報價由路透社提供。

本網站的內容概不構成任何投資意見,本網站內容亦並非就任何個別投資者的特定投資目標、財務狀況及個別需要而編製。投資者不應只按本網站內容進行投資。在作出任何投資決定前,投資者應考慮產品的特點、其本身的投資目標、可承受的風險程度及其他因素,並適當地尋求獨立的財務及專業意見。本網站及其資訊供應商竭力提供準確而可靠的資料,但並不保證資料絕對無誤,資料如有錯漏而令閣下蒙受損失,本公司概不負責。